معاونت آموزشی دبیرستان دخترانه سپهر دوره اول

سرکار خانم شیلا قندهاریان دارای مدرک تحصیلی کارشناسی شیمی  و کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی از دانشگاه آزاد اسلامی با 23 سال سابقه فعالیت در زمینه های آموزشی و علمی می باشند و در مجموعه سپهر سابقه فعالیت 20 ساله دارند. همچنین معاون آموزشی نمونه منطقه 1 و سرممیز سیستم های کیفیت آموزشی می باشند که هم اکنون در سمت معاونت آموزشی دبیرستان دخترانه سپهر مشغول می باشند.
همچنین دارای سوابق ذیل می باشند:
1-تدریس درس شیمی متوسطه
2- معاون آموزشی

معاونت انضباطی و مالی دبیرستان دخترانه سپهر دوره اول

سرکار خانم فاطمه نیکخواه  متولد سال 1345  فارغ التحصیل دوره کارشناسی  در رشته  معارف اسلامی  می باشند. ایشان سابقه 27 ساله در سمت معاونت انضباطی و مالی با موسسه فرهنگی سپهر دارند.

سمت ها  و فعالیت های ایشان:
1- معاون اجرایی
2- معاون مالی و انضباطی
3- دبیر دینی و قرآن

معاونت فناوری (IT ) دبیرستان دخترانه سپهر دوره اول

معاونت اجرایی دبیرستان دخترانه سپهر دوره اول
سرکار خانم افروز حسن زاده متولد 1356 دارای مدرک کارشناسی زبان انگلیسی فارغ التحصیل دانشگاه آزاد تهران جنوب  می باشد که 18  سال سابقه فعالیت ایشان می باشد و مدت 5 سال از فعالیت ایشان در مجموعه سپهر در سمت معاونت اجرایی و روابط عمومی می گذرد که هم اکنون نیز فعالیت در این مجموعه دارند.
1-معاونت اجرایی
2- روابط عمومی

مشاور متوسطه اول دخترانه سپهر
سرکار خانم وجیهه ابویی متولد 1357 دارای مدرک دکترای تخصصی مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه آزاد می باشد که 18  سال سابقه فعالیت ایشان می باشد و مدت 3سال از فعالیت ایشان در مجموعه سپهر در سمت مشاوره می گذرد که هم اکنون نیز فعالیت در این مجموعه دارند.
1-دبیر مهارت های زندگی هر سه پایه
2- مشاور مدرسه

دبیر زبان انگلیسی

سرکار خانم سارا یونسی متولد سال 1362 دارای مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران و علوم تحقیقات در رشته مهندسی کشاورزی گرایش ژنتیک و اصلاح نباتات می باشند و همچنین دارای مدارک زبان انگلیسی منجمله  IELTS TTC  و  ADULTS TTC   و KIDS TTC می باشند که دارای 15 سال سابقه فعالیت آموزشی هستند. هم اکنون نیز مشغول فعالیت در مجموعه سپهر می باشند. از جمله فعالیت های ایشان:
1- دبیر زبان انگلیسی مدرسه فرزانگان منطقه 6
2- مدرس و سوپروایزر در موسسه تک
3- مدرس کیش
4- سوپروایزر زبان انگلیسی سرای محله سوهانک
5- سوپروایزر و مدرس زبان انگلیسی درسی و فوق برنامه دبیرستان دخترانه دوره اول سپهر
6- طراح برتر سوال در منطقه 1 و 6
7- کسب رتبه در جشنواره نوآوری در فرآیند آموزش و یادگیری در شهر تهران
8- کسب رتبه اول طرح درس در منطقه 1
9- کسب رتبه اول در جشنواره الگوی برتز تدریس در منطقه 1

از جمله افتخارات در سال 1400 ایشان:

دبیر عربی

سرکار خانم نرگس نقدی متولد سال  1342 دارای مدرک کارشناسی ارشد فقه و حقوق  از دانشگاه آزاد  با رتبه 24 می باشند . سابقه فعالیت ایشان  مدت 27 سال  می باشد که در مجموعه سپهر مشغول فعالیت می باشند. از جمله فعالیت های ایشان :
1- طراح برتر سوال در منطقه
2-رتبه اول درس پژوهی در استان
3- تقدیرنامه جشنواره تدریس در استان و منطقه
4- تقدیرنامه تولید محتوا در برنامه شاد
5- نویسنده کتاب کار عربی 9 در گروه ژرف اندیشان
6- نویسنده کتاب کار با جمعی از همکاران به نام  پرش تا بیست

دبیر علوم تجربی

سرکار خانم نوشین خمان زاده متولد سال  1348 دارای مدرک کارشناسی  زمین شناسی از دانشگاه  تهران  می باشند . سابقه فعالیت ایشان 25  سال می باشد و مدت 14 سال  می باشد که در مجموعه سپهر مشغول فعالیت می باشند. از جمله فعالیت های ایشان :

دبیر تربیت بدنی

سرکار خانم ندا راست بندی متولد سال  1361 دارای مدرک کارشناسی  تربیت بدنی  می باشند و همچنین ایشان دارای مدرک آمادگی جسمانی 3 و مربی گری والیبال و ems و cx می باشند . عضو سابق تیم والیبال منطقه بوده اند و ...  سابقه فعالیت ایشان 5  سال می باشد و مدت 3 سال  می باشد که در مجموعه سپهر مشغول فعالیت می باشند. از جمله فعالیت های ایشان :
1- دبیر تربیت بدنی مدرسه بانو امین
2- دبیر تربیت بدنی مدرسه شهید بسمی
3- دبیر تربیت بدنی مدرسه سپهر معرفت
4- مربی والیبال

دبیر ادبیات فارسی

سرکار خانم سودابه فرخی متولد سال ۱۳۶۶ دارای مدرک دکترای ادبیات فارسی از دانشگاه الزهرا و ارشد ادبیات فارسی از دانشگاه شهید بهشتی می باشند که سابقه فعالیت ایشان  ۹سال می باشد و هم اکنون در حال فعالیت در مجموعه سپهر می باشند.
1- داور جشنواره تبیان
2- مدرس المپیاد خوانش
3- همکاری با موسسه رزمندگان در زمینه تهیه و انتشار کتب آموزشی
4- دبیر ادبیات فارسی متوسطه 1 دخترانه سپهر
5-ورودی استعداد های درخشان مقطع کارشناسی ارشد

دبیر مطالعات اجتماعی و تفکر
سرکار خانم هما صادقی نیا متولد سال 1344 دارای مدرک کارشناسی ارشد  هنر  رشته نقاشی از دانشگاه آزاد فارابی می باشند که سابقه فعالیت ایشان 24 سال می باشد و هم اکنون در حال فعالیت در مجموعه سپهر
می باشند.
از جمله فعالیت های ایشان:
1-  برترین بانوی هنرمند ایرانی در کشور اردن در رشته هنر  در نمایشگاه های داخلی و خارجی در سال 2000
2- بیش از 20 سال سابقه تدریس هنر (خط  و نقاشی)
3- 4 سال سابقه تدریس مطالعات و تفکر
4- سابقه تدریس در مدارس مناطق 1 و 3

دبیر زبان انگلیسی
سرکار خانم  مرضیه رضاییان متولد سال 1358 دارای مدرک کارشناسی ارشد  آموزش زبان انگلیسی می باشند که سابقه فعالیت ایشان 23 سال می باشد و 10 سال سابقه فعالیت با مجموعه سپهر را دارند و هم اکنون
نیز در حال فعالیت در مجموعه سپهر می باشند.
1-تدریس در مدارس سپهر
2- تدریس در مجتمع علم و ادب
3-سوپروایزر و مدرس  در مجتمع صالحین و موسسه کیش ایر

دبیر زبان انگلیسی

سرکار خانم مهناز نیکرویان  متولد سال 1348 دارای مدرک کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی  از دانشگاه: تهران واحد جنوب می باشند که سابقه فعالیت ایشان 18 سال می باشد و 9 سال سابقه فعالیت با مجموعه سپهر را دارند و هم اکنون نیز در حال فعالیت در مجموعه سپهر می باشند.
1- کارشناس موسسه علوم و فنون کیش
2- سوپروایزر و مدرس زبان مدارس سپهر، یاس، رسا، آیندگان دانش، صالحات
3- مدرس PTE
4- معلم نمونه سال ۲۰۱۷
5- کارشناس نمونه سال ۹۴
6- تدریس در مدرسه نرجس،ضحی...

دبیر هنر

سرکار خانم الهام نیاورانی متولد سال 1360 دارای مدرک کارشناسی ارشد محیط از دانشگاه: تهران با رتبه 13  می باشند که سابقه فعالیت ایشان 10  سال می باشد و  6  سال سابقه فعالیت با مجموعه سپهر را دارند و
هم اکنون نیز در حال فعالیت در مجموعه سپهر می باشند.
1- دبیر هنر دبیرستان دخترانه سپهر
2-دبیر هنر دبستان دخترانه سپهر
3-تقدیرنامه جشنواره تدریس در استان و منطقه 1
4- کسب سه سال متوالی رتبه اول مسابقات هنر های دستی و تجسمی توسط دانش آموزان ایشان