اخبار پژوهش

برنامه صدای زنگ کاروان با محوریت میزگرد علمی و ارائه پروژه های پژوهشی کاوشگران جوان با محوریت پرسش و پاسخ در ارتباط با امام حسین (ع) و قیام ایشان همزمان با اربعین حسینی با مشارکت کلیه مدارس دخترانه سپهر در سالن اجتماعات مدرسه متوسطه دوره اول دخترانه سپهر برگزار گردید. در طی این برنامه به 11 سؤال اساسی در ارتباط با قیام امام حسین (ع)، حضرت زینب و ویژگی یاران امام حسین و ... پاسخ داده شد.
در طی این برنامه که با حضور ریاست محترم مؤسسه سپهر معرفت جناب آقای ناصرالملکی و آقای دکتر رفیعی و سرکار خانم کمالی برگزار گردید به سؤالات دانش آموزان در ارتباط با امام حسین (ع) پاسخ داده شد و پژوهش های انجام شده توسط دانش آموزان مدارس دخترانه سپهر ارائه گردید.

پژوهشی

**  جهت دریافت فایل چگونه تحقیق کنیم کلیک کنید  **

______________________________________________________________________________________________________________

چرا پژوهش؟

انسان هزاران سال است که به دنبال پاسخ چراهای خویش است؛ و با پاسخ‌ها به چراهای خود درصدد خروج از مجهولات و توسعه دامنه معلومات خویش است. هرچند با کشف هر معلومی، مسائل و مجهولات جدیدی در پیش روی انسان گذاشته می‌شود و به عبارت دیگر مجهولات بیشتری برای بشر نمایان می‌شود.

و اما جایگاه پژوهش در نظام آموزشی ما چگونه است؟

ما به دنبال یادگیری مادام العمر هستیم که خود مسیری جدید در رسالت تعلیم و تربیت و آموزش مدارس است. علم یک کالای رایگان نیست که به طور طبیعی فراهم شود، علم کشف شخصی است، علم تنها به ذهن آماده خطور می کند و با تفکر، تفحص، کشف و تحقیق بوجود می آید.

آموزش و پژوهش به هم پیوسته‌اند و به تولید علم می‌پردازند. با نهادینه کردن پژوهش در برنامه آموزش دانش‌آموزان از همان سالهای اولیه تحصیل زمینه برای رشد و شکوفایی، بروز خلاقیت و نوآوری در نوجوانی و بزرگسالی فراهم می‌شودتوجه به پژوهش در دوران تحصیل منجر به تقویت، روحیه کنجکاوی و خلاقیت، تقویت فکر کردن و اندیشیدن، تقویت روحیه همکاری و مشورت و... می شود و عواملی مانند برنامه درسی، محتوی درس و معلم و... در این نهادینه کردن مؤثرندکه هر کدام از این عوامل جایگاه ویژه ی خود را دارند.