فضاها و امکانات

حیاط دبیرستان دخترانه سپهر متوسطه یک
فضای حیاط  مساحتی بالغ بر 400 متر مربع را به خود اختصاص داده است.

کلاس های آموزشی
کلاس های آموزشی با شرایط نوری استاندارد و دارای امکانات آموزشی سمعی و بصری می باشد که بسته به مساحت کلاس از 16 تا 25 دانش آموز را در خود جای داده است.

کتابخانه
کتابخانه این واحد آموزشی طبق استانداردهای گروه سنی دانش آموزان طراحی شده و سعی شده است تا بهترین فضا برای ترغیب دانش آموزان به کتاب و کتابخوانی طراحی و استفاده گردد.

لابراتوار رایانه و زبان انگلیسی
نظر به جایگاه پر اهمیتی که وسایل الکترونیکی در آموزش های امروز دارد و پیشرفت علم رایانه و فناوری اطلاعات، سعی شده است تا فضایی مطابق با استانداردهای آموزش الکترونیک ایجاد گردد تا دانش آموزان بتوانند همگام با رشد فضای الکترونیک، از آموزش های لازم برخوردار شوند.
لابراتوار رایانه و زبان انگلیسی با 20 سیستم رایانه طراحی شده است تا هر دانش آموز بتواند به صورت کلاینت مجزا تعریف شده و یک کلاس الکترونیک را تجربه کند.

نمازخانه
نماز به عنوان اصلی ترین رکن ایمان، جایگاهی رفیع در آموزش های پرورشی و دینی مدرسه ی ما دارد و در همین راستا سعی شده است تا فضایی معنوی و درخور برای این امر مهیا شده تا دانش آموزان با امنیت روانی و روحی کامل، این فریضه ی الهی را برپا دارند.

کارگاه حرفه و فن
کارگاه حرفه و فن  به منظور آشنایی دانش آموزان با حرفه های مختلف و تجربه ی کار با ابزارآلات گوناگون تجهیز شده است و همه ساله فعالیت های آموزشی و علمی ارزشمندی در این فضا رخ می دهد.

آزمایشگاه
آزمایشگاه در فضایی بالغ بر 50 متر مربع با انواع تجهیزات و موادهای مختلف آماده ی استفاده ی دانش آموزان است تا ایشان بتوانند انواع آزمایش ها و فعالیت های علمی را تجربه کرده و به کمک مشاهده و آزمایش، یادگیری خود را تثبیت کنند.

سالن چند منظوره
سالن چند منظوره مدرسه با فضایی بالغ بر100 متر مربع، علاوه بر استفاده به عنوان فضای ناهارخوری روزانه ی دانش آموزان، به جهت اجتماعات و امتحانات نیز استفاده می شود.

اتاق بهداشت
دبیرستان دخترانه سپهر متوسطه یک با رویکردی هدفمند، سلامت کلی دانش آموزان را رصد کرده و در زمان بندی های متناوب، در طول سال دانش آموزان را از هر لحاظ معاینه کرده و پرونده ی آنان را از لحاظ پزشکی تکمیل می کند تا روند رشد دانش آموزان به بهترین نحو ممکن صورت پذیرد.

به طور کلی در نظام ساختمانی دبیرستان دخترانه سپهر متوسطه یک سعی شده است تا همه چیز مطابق با استانداردهای آموزش و حتی فراتر از آن باشد تا دانش آموز در فضایی آرام به دور از هرگونه تنش و اضطراب بتواند فعالیت های آموزشی و پرورشی خود را به سرانجام برساند.
باور داریم که مدرسه، خانه ی دوم فرزندان ماست و امیدواریم میزبانان خوبی برای آنان باشیم.

فضاها و امکانات به روایت تصویر